Corona maatregelen

Update Corona maatregelen per 19 mei 2021

Er komen weer versoepelingen aan! Het kabinet heeft besloten dat ‘stap 2’ van het openingsplan van het kabinet vanaf 19 mei kan worden ingezet. Wat houdt dit in voor TVKL?

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen buiten tennissen, zowel vrijspelen als trainen in groepsverband (max. 30 personen). Zij houden 1.5 meter afstand tot elkaar. Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien en officiële interne toernooien (zoals clubkampioenschappen) zijn niet toegestaan. Vriendschappelijke wedstrijden met spelers van de eigen vereniging (racketavond en laddercompetitie) zijn wel toegestaan.
  • Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen buiten spelen en trainen in groepsverband (geen maximum). Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Cluboverstijgende wedstrijden zoals competities en toernooien zijn niet toegestaan. Onderlinge wedstrijden met spelers van de eigen vereniging zijn wel toegestaan.
  • Terrassen mogen open van 6.00 tot 20.00 uur. 
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Het terras mag weer open. Dit betekent dat er voorlopig nog geen kantinedienstregeling zal worden toegepast. Wel is het mogelijk om de sleutel op te halen bij de weekdienst. Het weekdienstrooster is de website te vinden onder het kopje "Weekdienst".

Om de risico’s toch zoveel mogelijk willen beperken, willen we in de tussentijd het gebruik van de kantine onder de volgende voorwaarden mogelijk maken:

  • Beperk het aantal personen in de kantine. Er mag slechts 1 persoon tegelijk achter de bar
  • Voordat je de bar betreedt en drankjes pakt, desinfecteer je je handen met de spray die op de bar staat
  • Op het terras blijft de 1,5 meter regel van toepassing

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 551 698

Address

Schepenstraat 7A
2931 GP Krimpen aan de Lek