Laddercompetitie

14 juni 2020

Voor het eerst sinds lange tijd organiseren we binnen de vereniging weer een laddercompetitie. Natuurlijk vinden we het leuk als er zoveel mogelijk leden meedoen, dus roepen wij je op om je in te schrijven met een dubbelpartner. Afgezien van het wedstrijdelement is het zo-ie-zo leuk om eens tegen een ander dubbelteam te spelen, ongeacht het niveau. Het is bij uitstek een mooie gelegenheid om contact te maken met en/of andere leden beter te leren kennen!

In deze eerste editie, strijden alle dubbel samenstellingen tegen elkaar. Dit betekent dat een dames dubbel tegen een mix- of heren dubbel kan spelen. Nadat een onderlinge uitdaging is aangegaan, is het de bedoeling de wedstrijd zo snel mogelijk te spelen maar uiterlijk binnen 10 dagen. Tijdens de vakantieperiode kan dat wel eens lastig worden dus maak onderling goede afspraken. Mocht je onverwacht toch verhinderd zijn, regel dan zelf een vervanger zodat de wedstrijd alsnog gespeeld kan worden.  

Als je nog geen dubbelpartner/maatje hebt en toch graag wil meedoen (wat wij natuurlijk heel goed begrijpen), laat het ons weten, dan koppelen wij je aan een dubbelpartner. Meld jezelf aan via de website of KNLTB app. Of stuur een mail naar [email protected] en geef eventueel je voorkeur door (heer/dame, leeftijdscategorie, niveau)!

De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 12 jaar (vanaf jeugd die met gele bal speelt). Het team dat in december bovenaan staat, vergaart eeuwige roem. En daar gaat het om! We willen per 1 juli a.s. starten dus schrijf je vandaag nog in, daag elkaar uit en heb vooral spelplezier!  

Hoe schrijf je je hier voor in?
Ga naar de site van TVKL en kijk onder het kopje: “Mijn club”. Hier vindt je de laddercompetitie en kan je je inschrijven met een dubbelpartner.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 551 698

Address

Schepenstraat 7A
2931 GP Krimpen aan de Lek