Laddercompetitie gaat van start per 1 juli

29 juni 2020

Laddercompetitie
Er hebben zich 21 teams ingeschreven. Door het aantal inschrijvingen is het mogelijk om twee poules te maken. Er zijn twee verschillende laddercompetities aangemaakt: Poule A en Poule B. Wij hebben op basis van speelsterkte en onze kennis jullie ingedeeld in deze poules. Mocht je vraagtekens hebben bij de poule waarbij je bent ingedeeld, horen wij dit graag.

Doordat er twee poules zijn, betekent het ook dat jij als beginner niet tegen een gevorderde hoeft te tennissen, of andersom. Mocht dit je nog tegenhouden in het aanmelden voor laddercompetitie, hoef je nu niet meer te aarzelen! Schrijf je dan nog in! Op de website en in de KNLTB club app kun je de verschillende poules vinden en deze bekijken.

Wij zoeken nog voor Poule B, een maatje voor iemand die zich alleen heeft ingeschreven. Heb je dus ook geen maatje, maar wil je graag mee doen? Laat het ons weten!

De wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets. Mocht dit uitdraaien op een derde set, wordt er een super tiebreak gespeeld (een tiebreak tot de 10 punten).

Instromen nadat we de competitie zijn gestart kan, maar de begin je wel onderaan de ladder. Het is tevens mogelijk om je in te schrijven in twee verschillende poules. Het zal organisatorisch misschien een beetje zoeken worden, maar wij gaan er alles aan doen om er een succes van te maken. Vanaf 1 juli mogen jullie elkaar gaan uitdagen!

Mochten er alsnog vragen en/of opmerkingen zijn, laat ons dat weten via [email protected]

See you on court!


Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 551 698

Address

Schepenstraat 7A
2931 GP Krimpen aan de Lek