Wintercompetitie 2020

08 november 2019

Na de start van een natte herfst, komen we dichter bij de winter. Ook dit jaar kan er weer ingeschreven worden voor de senioren wintercompetitie binnen onze vereniging.  

Data waarop gespeeld zal worden zijn: Zondag 19 januari, 16 februari en 22 maart  

Bij een minimale interesse van 6 teams zullen we starten. Aanvang is 10.30 uur, we beginnen dan met koffie of thee. Neem gerust iets lekkers mee.  

We beginnen dan om 11.00 uur met wedstrijden van 45 minuten. Er worden in principe 2 dubbel wedstrijden en 4 mix wedstrijden gespeeld.
Afhankelijk van het aantal teams dat meedoet stoppen we vanaf 15.15 uur om daarna nog gezellig na te kletsen onder het genot van een drankje (eigen kosten) en snacks.  

Kosten voor deelname euro 10,00 per team (4 personen). Hiervoor krijg je een heerlijke sportieve zondag, een kopje koffie of thee en een hartig hapje bij de borrel.  

Je kunt inschrijven per team, koppel of alleen. Inschrijven graag voor 15 december van dit jaar bij mij ([email protected]) of schrijf je in op het formulier dat buiten de kantine hangt. Daarna kijken we welke teams er tot stand zijn gekomen en horen jullie van ons of er voldoende animo is om het weer door te laten gaan.  

Groetjes, Yvonne Teekens + Thea de Vries

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 551 698

Address

Schepenstraat 7A
2931 GP Krimpen aan de Lek