Kantinedienst

VERPLICHTE DIENSTEN TVKL

Binnen TVKL is bepaald dat ieder senior-lid verplicht is een steentje bij te dragen bij de verdeling van de werkzaamheden, zoals het uitvoeren van de ”kantinediensten” en "onderhoudswerkzaamheden". Gemiddeld genomen moet rekening worden gehouden met 10 uur aan verplichte diensten per seizoen.

In de bijlage op deze pagina is meer informatie te vinden over de verplichte diensten. Daarnaast is er ook een overzicht te vinden wat jouw taken zijn tijdens de kantinedienst. 

KANTINEDIENSTPLANNER

Het bekijken van de bardienstplanner kan op de volgende website: mijn.knltb.club. Hier kan je de diensten inplannen en de planner bekijken. De site vraagt vervolgens om te zoeken op jouw club. Vul hier in: “T.V.K.L.”. Log vervolgens in met je gegevens en je vind het overzicht van alle diensten.  

Daarnaast is ook de dienstenplanner te vinden op nieuwe app van KNLTB, die je kan downloaden op je telefoon. De app: “KNLTB ClubApp”. Ook hier geldt, inloggen. Mocht deze app niet werken bij je, log opnieuw in en uit of verwijder de app van je telefoon. Na het opnieuw inloggen of installeren is de ervaring dat deze app wel werkt.  

Informatie over wie er weekdienst heeft, is nog steeds te vinden op de site van TVKL, onder het kopje ‘weekdiensten’. (Let op! Hier moet je wel voor ingelogd zijn).  


Taken kantinedienst 2019.docx Verplichte diensten bij TVKL 2019.docx
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 180 551 698

Adres

Schepenstraat 7A
2931 GP Krimpen aan de Lek

KVK-nummer

40341860